KUNDESERVICE

Vilkår og betingelser

Gjennom å handle hos oss, aksepterer og godkjenner du som kunde samtidig alle gjeldende betingelser.

Salgsbetingelsene og annen informasjon på www.gamleting.no er bare tilgjengelig på norsk

PRISER

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva.Vi tar forbehold om prisendringer i forbindelse med devaluering, valutasvingninger eller momsendringer. Vi tar også forbehold om feil i prisen som skyldes feil på siden. Prisene kan, ved forhold som er oppgitt her, bli endret uten varsel.

BESTILLING

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett,

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgt vare vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

BETALING

1. Kort betaling.
Velger du å betale med kort blir det reserververt det beløpet du har handlet varer for! Den reservasjonen står der til ordren er pakket og klar til sending.
Transaksjonen vil ikke bli belastet med riktig beløp før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard.
Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.
Å betale med kort i vår nettbutikk er både SIKKERT & TRYGT!

2. Klarna faktura
Velger du å betale med Klarna faktura sendes fakturaen på den emailen du oppga i din bestilling til deg straks ordren er sendt fra vårt lager!
Sjekk spam/søppelbøtta på din pc hvis du ikke finner fakturaen.
Skulle det være noe feil eller at du ikke har fått den så send oss en email på: info@gamleting.no.

Kjøp nå – betal etter levering. Faktura sendes da til den e-mail samme dag som din ordre blir sendt. Sjekk din spam-mappe hvis du ikke finner den
i innboksen din! Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt.

Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine. Betalingsfrist er 14 dager.
Det tilkommer et fakturagebyr på kr 49,- når du velger Klarna Faktura. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 61,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.50 %.

3.Klarna delbetaling
Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned – du kan delbetale fra kr 95 pr mnd. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine før du betaler, får du også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker som Klarna samarbeider med. Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura, og du kan når som helst betale hele beløpet.

Ved et kjøp med Klarna Faktura/Konto vil Klarna utføre en kredittvurdering, og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen pr post. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

FORSENDELSE

Alle ordre sendes med Posten

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom kjøper ikke henter ut pakken som er bestilt, er ikke kravene i henhold til angrerettloven oppfylt. Uavhentede pakker vil bli belastet et gebyr på kr 350 + frakt tur / retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg.

Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.

REKLAMASJON

Alle varer som sendes fra gamleting.no er kontrollert slik at de ikke skal inneholde feil eller mangler.
Skulle det ha oppstått skader på varen/e under forsendelse må du ta kontakt med oss senest tre dager etter at du mottok pakken slik at vi kan vurdere saken.

Retur av defekte varer blir ikke dekket av gamleting.no om ikke annet er avtalt i forkant.

ANGRERETT

Ved kjøp av varer over internett har du angrerett i 14 dager.

Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand. Varer som returneres skal ikke sendes i oppkrav til oss.

OBS – VARER SOM RETUNERES SOM POSTOPPKRAV VIL IKKE BLI HENTET UT!!

Vintage/gamle varer taes ikke i retur.

NYHETSBREV

Top